(0536) 6198688
  38.6490
  43.0103
info@alomatba.com
0
  • 4 halkalı Mekanizmalı PVC Klasör
  • 4 halkalı Mekanizmalı PVC Klasör
Bu Üründe Ücretsiz Tasarım Desteği!
Detaylar
Ücretsiz tasarım desteği konusunda dikkat edilmesi gerekenler:

  • Tasarımda kullanmak istediğiniz renkleri, tüm metinleri tasarım notu kısmına yazmalısınız.
  • Tasarımınızda olmasını istediğiniz tüm içeriklerin (logo, metin, adres, fotoğraf vb.) yerleşim yerlerini açık ve net bir şekilde belirtmeniz tasarım sürecini ve bağlantılı olan sipariş sürecini hızlandıracaktır.
  • Kullanmak istediğiniz logoları ve görselleri pdf formatında gönderin
  • Sipariş ödeme onayı sonrasında, 1 iş günü içerisinde tasarım desteği için dönüş sağlanacaktır. Tarafınızdan talep edilen değişiklikler tasarım sürecini ve siparişin üretime girme sürecini uzatabilir.

Ek destekler

  • Logo Düzenleme
  • Fotoğraflar kaliteli hale getirilir.
  • Fotoğraf veya tarama üzerinden birebir aynı tasarım yapılır. Talebe göre değiştirilir
  • Arama motorlarından görsel indirilir hatta görsel farklılaştırılır..
  • Alternatif tasarım seçeneği aşama aşama geliştikçe özel isteklerle finale getirilir.

4 halkalı Mekanizmalı PVC Klasör video izle

16X23cm (A5)
PVC A5 2'li Mekanizmalı Klasör
21X29.7cm(A4)
PVC A4 4 Mekanizmalı Klasör

ücretsiz kargo KARGO
Bedava
+KDV Hariç
00,00
 

Ürün Özellikleri

Baskı Renk : Tam Renkli   Kağıt Türü : 80 gr. Mat Kuşe  
Kesim : Düz Kesim   Baskı : Çift Taraflı  
Ebat :  

Baskılar ne zaman elimde olur?

Detaylı bilgi

Üretim Süreci

2-3 İş Günü

Ücretli Kargo

İstanbul 1 İş Günü
Tüm Türkiye 1-2 İş Günü

4 Mekanizmalı Pvc Klasör

Pvc Klasör tanıtımda çoklu evrak sunumunda kurumsal kimliğinizin gücünü göstereceksiniz. Nasıl mı? raflarda diğer klasörlerle rekabet ederek tasarımınızla kalıcılığın simgesi olacak. Firmanıza özel tasarımları bir renk kombinasyonu uygulamak gerekiyor bu tasarım tarafımızdan size özel hazırlanacaktır. Klasörler kurumsal kimliğinize değer katacaktır. Müşterinize de güven verecek. Başarıyla kurgulanmış 4’lü PVC klasör, rakiplerinizden önde algılanmanızı sağlayacak, uzun vadede kalıcı müşteri kazanacaksınız.

Klasör imalat atölyemiz sizin için çalışıyor!

Klasör imalat atölyemizde kıdemli usta personelimiz ile 170gr selefonlu baskılı kuşe kağıt ile 2.2 mm mukavvayı taslama yapıyoruz. 

PVC Klasör baskı fiyatları

PVC A5 baskılı klasör fiyatları

Deri a4 baskılı klasör fiyatları

Klasör üretiminde önemli aşamalar

  • 4’lü PVC klasör üretim için tasarım aşaması bir adet numune üretim gerçekleştiriyoruz adresinize kargolanır baskı öncesi kontroller tarafımızdan yapılıp onaylandıktan sonra baskı yapılır.
  • Tasarımınız yoksa tarafımızdan klasör grafik tasarımınız kurumsal kimlik logoda kullandığınız font ailesi Hatta içerikle ilgili bir takım değişiklikler zamanla belirginleşir için etap etap çalışır maillenir. Mail ortamında tarafınıza tasarım alternatifleri belirsiz sayıda atılacak içinden bir tanesi onaylıyarak numunesi yapılarak adresinize kargolanır.
  • Sırt kalınlığı mekanizma halka boşluk boyu mekanizma boyu olarak bilinir, mekanizma boyları farklı fiyatlar olduğundan teklif aşamasında belirtmeniz gerekiyor nihayi fiyat için zorunludur.

AloMatba.com olarak;

  • AloMatba.com olarak siparişlerinizi mekanizma halka adeti sırt kalınlığına bağlı mekanizma hiç boşluk boyu fiyatı çıkarılır. Güncel kur farkı yok ise; mekanizma ve mukavva ve kağıt fiyatlar değişkenlik gösterir. Güncel teklif tutarı ile eft veya havale yapın.
  • Üretim süresi ödemeden sonra 10-15 iş gününde üretim kargoya verilir. Onaylanan numuneye uygun olarak on 15 iş gününde üretim gerçekleştirmektir.
  • Üretim tamamlanan paketler karşı ödemeli olarak anlaşmalı kargo veya ambar teslim edilir.